Klantenservice

LEVERTIJDEN:

We doen ons best om je bestelling op de dag van bestelling of de dag erna op werkdagen te verzenden. Soms lukt dit niet omdat het artikel onverhoopt niet op voorraad is en kan de levering iets langer duren. Hier houden we je uiteraard van op de hoogte! Je kunt je bestelling altijd gratis in de winkel komen ophalen. VERZENDKOSTEN:

Wij rekenen €6.95,- verzendkosten bij verzenden binnen Nederland. Vanaf €75,- gratis verzending. Bestellingen in de regio Den Haag bezorgen wij persoonlijk gratis ongeacht het bedrag!

Verzenden naar België kost €11.95,-

Je kan je bestelling altijd kosteloos afhalen in de winkel.

 

RETOUREN:

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. De retourkosten zijn voor eigen rekening, wij van Peet Kleding zullen niet verantwoordelijk zijn voor de retourzending. Wij raden daarom aan om jouw pakket met Track & Trace te versturen, zodat het pakketje gevolgd kan worden. Natuurlijk kan je je item(s) altijd in de winkel komen ruilen/retourneren. 

PEET kleding & accessoires
Simon Carmiggelthof 9
2492 JR Den Haag

De terugbetaling zal geschieden via het betaalsysteem van de webshop, het kan maximaal 48 uur duren voordat je dit geld op jouw rekening hebt staan.

VERKEERD OF BESCHADIGD ARTIKEL ONTVANGEN:

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!

 

OVERIGE VRAGEN:

Heb je nog overige vragen? Neem dan via mail, het contactformulier of de chat contact met ons op en wij helpen je graag verder.