Klantenservice

LEVERTIJDEN:

We doen ons best om je bestelling op de dag van bestelling of de dag erna op werkdagen te verzenden. Soms lukt dit niet omdat het artikel onverhoopt niet op voorraad is en kan de levering iets langer duren. Hier houden we je uiteraard van op de hoogte! Je kunt je bestelling altijd gratis in de winkel komen ophalen. VERZENDKOSTEN:

Wij rekenen op aankopen vanaf €49.95,- geen verzendkosten binnen Nederland.

Bij aankopen onder €49.95,- rekenen wij €4.25,- of €6.95,- afhangend van het gewicht. 

Verzenden naar België kost €11.95,-

 

RETOUREN:

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Sale items kunnen niet retour. Je kan je item(s) altijd in de winkel komen ruilen/retourneren. 

PEET kleding & accessoires
Simon Carmiggelthof 37
2492 JR Den Haag

 

VERKEERD OF BESCHADIGD ARTIKEL ONTVANGEN:

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!

 

OVERIGE VRAGEN:

Heb je nog overige vragen? Neem dan via mail, het contactformulier of de chat contact met ons op en wij helpen je graag verder.