Hondenbanden

Wil jij jouw viervoeter ook trendy en tekenvrij door het leven laten gaan?
Dan is deze natuurlijke keramieke halsketting iets voor jou! Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook voor de mogelijkheden!

De natuurlijke EM-X tekenbanden zijn voorzien van keramieke kralen die effectieve micro-organismen (EM) bevatten. Ze worden veel gebruikt om de natuurlijke weerstand en evenwichtigheid van onder andere mensen en dieren te verhogen. Honden met een goede weerstand hebben van nature minder last van teken. Ook stralen EM keramische kralen lage infrarood golven uit. Wij mensen en ook onze viervoeters zullen hier niets van merken, maar teken houden hier niet van.

Sommige baasjes merken zelfs dat de vacht van hun hond meer gaat glanzen en de hond meer in balans is.

Net zoals chemische tekenproducten geeft de EM-X natuurlijke tekenband (zonder chemicaliën) ook geen 100% garantie tegen teken. De ervaring leert wel dat honden die de natuurlijke tekenbanden dragen beduidend minder kans op teken hebben dan honden zonder tekenbescherming.

Onze eigen honden dragen allemaal deze banden en we hebben tot op heden nog geen teek gevonden ;) Bovendien zien jullie er beiden fashionable uit!